Ексвласник радіо «Ера» Андрій Деркач - агент Кремля

12:32 6 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Деркач підтримує тісні зв’язки з російськими спецслужбами та вже понад 10 років служить активним російським агентом, використовуючи маніпуляції та обман для спроби вплинути на вибори в США та деінде у світі, - говориться у заяві Посольства США в Україні

Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні повідомило, що санкції, запроваджені проти українського нардепа та колишнього власника Радіо «Ера» Андрія Деркача, можуть позначитися на близьких до нього особах та бізнесах, пише DailyLviv.

«10 вересня Сполучені Штати запровадили санкції проти Андрія Деркача та інших російських агентів за спробу вплинути на виборчий процес у США. Деркач підтримує тісні зв’язки з російськими спецслужбами та вже понад 10 років служить активним російським агентом, використовуючи маніпуляції та обман для спроби вплинути на вибори в США та деінде у світі», - говориться у заяві Посольства США в Україні.

Американські дипломати також пояснюють приватним компаніям і особам значенням цих санкцій.

«Іноді ми отримуємо запитання: „Якщо я часто веду бізнес із кимось, до кого застосовано санкції, чи слід мені непокоїтись?” Відповідь: „Так”. Особи, які надають матеріальну підтримку підсанкційним особам та/або організаціям, можуть самі стати об’єктом санкцій.

Крім того, відповідь на запитання: „Чи можуть санкції проти фізичної особи вплинути на бізнес, яким він або вона володіє?”, — теж буде „так”. Юридичні особи, що належать заблокованій персоні, також можуть вважатися заблокованими.

Майно та частки у власності такого суб’єкта господарювання блокуються незалежно від того, чи перелічено саме цю юрособу в додатку до Виконавчого розпорядження або іншим чином внесено до Списку спеціально призначених громадян та заблокованих осіб», - наголошено у заяві.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів