Екснардеп Богдан Дубневич вирішив позмагатися за крісло голови Солонківської ОТГ (відео)

23:14 17 вересня 2020 р.

Фото до новини

Екснардеп Богдан Дубневич вирішив позмагатися за крісло голови Солонківської об'єднаної територіальної громади (ОТГ) у Львівській області.

Про це він ">заявив у відеоролику, розміщеному  у Фейсбуці:

"Я прийняв обдумане і зважене рішення балотуватися на посаду голови Солонківської ОТГ. За моїми плечима великий та ефективний досвід у розбудові рідного Пустомитівського району".

За словами Дубневича, він має намір перетворити Солонківську ОТГ на сильну і "найперспективнішу громаду України з чіткою стратегією і пріоритетами".

До Солонківської ОТГ входять 12 населених пунктів, зокрема й село Зубра, де народився Богдан Дубневич.

58-річний Богдан Дубневич був депутатом Львівської облради і двічі був депутатом Верховної Ради України.

У ЗМІ неодноразово публікувалася інформація про те, що комерційні структури, пов'язані з Богданом Дубневичом та його братом Ярославом, регулярно виграють тендери на постачання запчастин для Укрзалізниці. Тільки за 2016 рік державна компанія закупила в них товарів на суму близько 1 млрд грн. Сумніви в їх необхідності висловлював навіть міністр інфраструктури Володимир Омелян. При цьому в самих тендерах могла бути присутня корупційна складова.

У квітні 2015 року великий резонанс серед екологів та захисників тварин викликали фотографії, які Б. Дубневич викладав на своїй сторінці у соцмережах. На них він був зображений на фоні різноманітних вбитих тварин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів