Екс-«прем’єр» терористичного угруповання «ДНР» визнав: «Новоросії немає. Це мрія...» (відео)

23:58 1 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: gblor.ru

Колишній так званий «прем’єр-міністр» фейкової «Донецької народної республіки» Алєксандр Бородай констатує: «Новоросія – це ідея, яка не втілилася в життя».


Відео: «Sky15 Sky15»

Терористи фейкових «республік» на Донбасі нарешті визнали поразку проекту «Новоросія». Вони зазначають, що заплановану ідею не вдалося втілити в життя і сумніваються у майбутню її реалізацію.

Про це повідомив колишній самопроголошений «прем’єр-міністр» терористичного угруповання «Донецькоа народна республіка» Алєксандр Бородай. Дослівно ж він сказав із цього приводу таке:

«Новоросії то немає. Ми всі звичайно вживаємо цей термін. Але це фальстарт. Якщо чесно. Новоросія – це ідея. Це мрія... Це ідея, яка не втілилася в життя». 

Щоправда, терористи зазначають, що «ДНР» і «ЛНР» є «плацдармом для майбутньої «Новоросії». Проте вони сумніваються у реалізації цього проекту, оскільки Росія зараз перебуває у дуже тяжких умовах.

Також лідери бойовиків говорять про необхідність розмовляти з Києвом та намагатися дійти домовленості. Про це інформує сьогодні, 1 січня, інтернет-портал «Преса України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів