Екс-керівник зовнішньої розвідки України попереджає про ескалацію агресії Росії 22 і 26 червня (відео)

11:44 16 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tyzhden.ua

Микола Маломуж заявив також: «Як завдання максимум – введення російського «миротворчого контингенту», як Росія зробила колись у Придністров'ї та Абхазії».


Відео: ТСН

Кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Олексій Бобровников розповідає в сюжеті «Росія може ввести війська в Україну, як це зробила у Придністров'ї та Абхазії»:

«Екс-очільник зовнішньої розвідки України попереджає про активізацію провокацій з боку терористів. Поки вітчизняні політики сперечаються щодо запровадження воєнного стану, бойові дії на Сході переросли у справжню затяжну війну.

Проти української армії воюють спеціально навчені проросійські найманці з важкою зброєю російського виробництва. Експерти вже згадали про наближення дати початку ВВВ та про любов Путіна до кривавого символізму.

Як йдеться в сюжеті «ТСН», головне розвідуправління РФ і ФСБ намагаються продемонструвати кращу ефективність у справі терору. «Є групування, які слухають ФСБ, а інші – ГРУ. Одне керівництво дає одне завдання, інше – друге. Це звучить дуже весело, але це дуже сумно. Ми бачимо, як вони намагаються на нашій території влаштувати війну», – каже радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко

Бойовики на Донбас надходять у різних формах і різних ґатунків. До Слов'янська бойовики продовжують потрапляти без особливих перешкод. Але одна з найтривожніших новин – російські танки, які з'явилися на території України. Проте танки лише частина прихованих поставок зброї з РФ.

Поки РНБО готується до засідання, ТСН намагається спрогнозувати можливі дії супротивника. «Готується масштабне проникнення, провокації відносно наших силовиків та мирного населення», – каже екс-голова служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

Росія шукатиме приводи для збільшення агресії, обдумує провокації військових, замаскованих під українців. У Криму лишилися українські літаки, які росіяни  можуть підняти в повітря і здійснити атаки. Географія провокацій непередбачувана.

«Перша провокація готується на 15-16 червня. 22 червня буде активізація. 26-го ймовірна масштабна конфронтація. Я кажу це відкрито, щоб попередити можливі провокації», – заявив Маломуж.

Мета цих акцій – нав'язати Україні свою політику та легітимізувати терористичні організації, які вдають з себе «народну владу». Як завдання максимум – введення російського «миротворчого контингенту», як Росія зробила колись у Придністров'ї та Абхазії».

Як інформував «Щоденний Львів», кореспондент телеканалу «Інтер» Ірина Баглай повідомила в неділю, що до українського кордону пересуваються в Росії приблизно 200 одиниць військової техніки, а в інтернеті виклали відео пересування величезної колони російської військової техніки вбік України, причому колону російських БМП помічено за 17 км від кордону з Україною.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів