Два президенти сподіваються, що Україну приймуть у НАТО

22:51 5 вересня 2024 р.

Фото до новини

Військовослужбовці з України засвоюють процедури НАТО також через службу в литовсько-польсько-українській бригаді.

Президент Польщі Анджей Дуда підкреслив у Любліні велике значення польсько-литовської співпраці. Він також зазначив, що як він, так і президент Литви Ґітанас Науседа сподіваються, що Україна стане членом Північноатлантичного альянсу. Про це повідомило Польське радіо, пише DailyLviv.com.

«Сьогодні разом з президентом Литви ми були в штабі багатонаціональної литовсько-польсько-української бригади в Любліні, це одне з місць, де українці засвоюють процедури НАТО», — сказав президент Анджей Дуда.

«Ми говорили про побудову системи безпеки тут, у нашій частині Європи, але, перш за все, про те, що є настільки важливим для обох наших країн. Співпраця, співпраця, співпраця, а також залучення наших сусідів з України, які, ми сподіваємось, стануть частиною Північноатлантичного альянсу. Ми дуже раді, що протягом багатьох років саме тут, у Любліні, а також в інших місцях, ця співпраця здійснюється.

Наші сусіди з України засвоюють процедури НАТО також через службу в цій литовсько-польсько-українській бригаді. Вони вдосконалюються, відбувається обмін досвідом», — наголосив президент Польщі.

Зустріч президентів у Любліні завершилася підписанням декларації про двосторонні відносини у Національному музеї.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів