Дружини бойовиків, які тероризують Донбас, скуповують нерухомість на заході України, – ЗМІ

11:19 17 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rusvesna.su

Як повідомляє в четвер «Інформатор.su», «при детальному розпитуванні вони зізнаються, що скуповують нерухомість на Західній Україні за кошти, які заробляють їхні чоловіки, воюючи на стороні терористів».

Сайт «Інформатор.su» розповідає сьогодні, 17 липня, в повідомленні «Терористи масово скуповують нерухомість на Західній Україні»:

«За повідомленням рієлторських компаній як Тернополя так і сусідніх обласних центрів, їхні офіси останнім часом часто відвідають російськомовні жінки. При детальному розпитуванні вони зізнаються, що скуповують нерухомість на Західній Україні за кошти, які заробляють їх чоловіки, воюючи на стороні терористів.

За їх словами, вони заробляють від 500 до тисячі доларів в день в залежності від вмінь, навичиок та місця бойових дій. У нерухомість на Західній Україні, за їхніми словами, вирішили вкладати, бо вірять, що російські війська та сепаратисти не зайдуть далеко. 

Вони бачать, що європейські цінності у нас у пошані й що у нашому регіоні недоторканість приватного майна буде дотримуватись.

«Західна Україна далеко інтрегрувалась, і ми впевненні,  що це майно у нас не відберуть», – кажуть вони. Це все підтверджують тернопільські забудівники, адже російськомовні жінки також намагаються спілкуватись не тільки з рієлторами, але й  з ними напряму».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів