Дотепер нічого не відомо про 45-х євромайданівців, зниклих під час найзапекліших протистоянь (відео)

18:18 4 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Посеред Майдану нині розташований стенд із фотографіями та інформацією про зниклих без вісти під час заворушень.


Відео: ТСН

Кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Алла Хоцянівська розповіла сьогодні, 4 червня, в сюжеті «Рідні досі розшукують 45 майданівців, які зникли під час найзапекліших протистоянь»:

«Доля 45 активістів з Євромайдану досі залишається невідомою. Зв'язок із більшістю втратили наприкінці лютого під час найзапекліших протистоянь у центрі Києва.

Посеред Майдану нині розташований стенд із фотографіями та інформацією про зниклих без вісти під час заворушень. Серед зниклих 29-річний Олексій Циганок, сестра якого з 17 лютого марно намагається додзвонитись за його номером та не знаходить жодної інформації про його можливе місце знаходження.

Катерина Дмитрівна не один тиждень шукала Олексія у наметах. Потім написала заяву в міліцію.

Рідні вже не знають до кого звертатись і до останнього не втрачають віри. «Багато пам'ять втрачають. Може він в якийсь лікарні, не знаю. В міліцію я теж ходила і моя така думка, що його внесли в цей реєстр зниклих, і все – більш його ніхто не шукає», – каже жінка.

Вицвілі фото та детальні описи людей і досі привертають увагу небайдужих. За останній тиждень відшукати вдалося 12 осіб, двох з них знайшли мертвими.

Нагадаємо, після штурму терористами військової частини в Луганську зникли тамтешні командири. Тих, хто відмовились здаватись, «викурювали» з будівлі «коктейлями Молотова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів