Доповідь Нємцова про присутність військовослужбовців РФ в Україні опублікує опозиція

15:35 4 березня 2015 р.

Фото до новини

Російський опозиціонер Ілля Яшин має намір опублікувати доповідь про конфлікт на Донбасі, над якою перед смертю працював Борис Нємцов. За оцінками американських військових, Російська Федерація підтримує сепаратистів на сході України приблизно 12 тисячами військовослужбовців.

Про це Ілля Яшин сказав The Times, повідомив Укрінформ. «Російські опозиціонери планують опублікувати важливі елементи, що містяться в докладній доповіді про військове втручання до України, підготовлене Борисом Нємцовим до того, як він був застрелений в Москві», - говорить Яшин.

Яшин зазначає, що докази, зібрані Нємцовим, отримано від батьків російських солдатів, загиблих на території України. Поліція, що розслідує вбивство лідера опозиції на мосту неподалік Кремля, обшукала його квартиру у вихідні і конфіскувала комп'ютер політика, в якому, імовірно зберігався єдиний примірник цієї доповіді.

Нагадаємо, що Бориса Нємцова було убито в ніч з 27 на 28 лютого в центрі Москви. В опозиціонера кілька разів вистрелили на Великому Москворецькому мосту - чотири кулі влучили в тіло Нємцова. Він помер на місці.

За оцінками американських військових, Російська Федерація підтримує сепаратистів на сході України приблизно 12 тисячами військовослужбовців. Про це 3 березня заявив у Берліні командувач сухопутними військами США в Європі генерал Бен Ходжес, повідомляє LB.ua з посиланням на DailyMail.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів