До Золочева на Львівщині повернулися зі сходу України в рамках ротації місцеві національні гвардійці (відео)

19:38 3 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Їх зустрічали у військовій частині №3007 зі сльозами радості, короваєм на вишитому рушнику й оркестром.


Відео: TheZolochiv

Зі сльозами радості, з короваєм на вишитому рушнику та з оркестром зустрічали 2 серпня 2014 року у військовій частині №3007 у Золочеві на Львівщині національних гвардійців, які повернулися із зони АТО в рамках ротації. Її командир, полковник Михайло Кулик, звернувся до військових із такими словами: «Від себе особисто, від командування Навчального центру хочу подякувати, що ви всі, які на вас були випробування, ви всі витримали… Я дуже радий, що ви повернулися всі живі і здорові»

Окрім цього, полковник Михайло Кулик розповів, що військовослужбовці військового госпіталю військової частини №3007 теж були з її бійцями у бойових порядках, причому – не тільки як лікарі.

Подякував військовослужбовцям за службу голова Золочівської РДА Іван Стецюк, який сказав: «Напевне, вся Золочівщина сьогодні й весь український народ вдячний вам за достойне виконання службових завдань... Гордість, достойність, чесність і радість за те, що ви дійсно повернулися всі живі і здорові до своїх батьків, до своїх сімей, до своїх рідних... Ще раз від всієї Золочівщини велика вам шана і подяка».

Натомість військовий капелан, декан УГКЦ отець Михайло Сукмановський, котрий також разом з бійцями повернувся зі сходу, розповів:

«Ми по дорозі їхали, молилися, за те, що Господь Бог дав можливість щасливо повернутися всьому підрозділу, який виконував свою таку миротворчу місію на захист і цілість нашої держави, її суверенність. Рівно також ми молилися за тих хлопців, які залишилися там, також служити.

Також ми молилися і дякували Богові, за те, що ваші рідні і близькі, які сьогодні вас чекали, дружини ваші, не плакали, не бігли за автобусами і не казали, щоб ви лишилися вдома і не виконували свій обов’язок. Я дуже дякую вашим родичам, рідним і близьким, вашим дружинам, вашим дітям.

І звичайно, дуже велику хочу скласти подяку всім нашим золочів’янам, які долучаються і продуктами, і коштами. Тому що властиво ці кошти, які були назбирані, були назбирані простими людьми, золочівськими підприємцями, які склали свою офіру для того, щоби люди приїхали комфортабельно додому».

Про це повідомляє сьогодні, 3 серпня, прес-служба Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів