До «уряду» терористичної організації «Донецька народна республіка» увійшли відомі «регіонали»

23:58 16 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukr-online.com

Зокрема – керівник апарату міської організації «ПР», який координував «тітушків» під час Майдану в Донецьку й возив їх у Маріїнський парк до Києва.

«Українська правда» зокрема повідомляла сьогодні, 16 травня, таке:

«У самопроголошеній ДНР сепаратисти домовилися між собою про посади у своєму кабінеті міністрів, до якого увійшли системні донецькі функціонери. Так, департамент зі зв'язків з громадськістю очолила Олена Блоха, яка є помічником секретаря Донецької міськради Сергія Богачова. Редактор офіційної газети міськради. Саме Богачов першим став залякувати мешканців Донецької області, що їх нібито їде захоплювати «Правий сектор».

У контрольно-ревізійне управління в ДНР поставили Ігоря Бєліка, який очолює Контрольно-ревізійний відділ в Донецьку. Перший віце-прем'єр псевдоуряду – Андрій Пургін, який раніше очолював сепаратистську організацію, що була заборонена судом за екстремізм.

Псевдо-віце-прем'єр з економіки – Семенов Олександр Олександрович. Він разом  з керівником головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міськради Костянтином Савіновим з 2010 року володіє компаніями Лайтгруп та Ландорра. Лайтгруп з 2010 року зібрала підрядів на 5,03 млн грн.

Віце-прем'єр з соціальної політики - Калюський Олександр Олександрович, «Міністерство» економічного розвитку – Підгорний Володимир Васильович.

«Міністерство» палива та енергетики – Грановський Олексій Іванович – керівник апарату міської організації Партії регіонів, який координував «тітушек» під час Майдану у Донецьку, а також возив їх у Маріїнський парк до Києва.

«Міністерство» фінансів – Матющенко Катерина Сергіївна, «Міністерство» з податків та зборів – Савченко Петро Олексійович, «Мінбудівництва» та архітектури  - Яблонський Петро Іванович.

«Міністерство» інформації та масових комунікацій очолив Хряков Олександр Віталійович, який став відомий в Україні через те, що він назвав журналістку «незрозумілим чмом» і жестами показав, як треба вдарити її головою об підлогу.

«Мінтранс» очолив Сидельников Олександр Вікторович, «Мінзв'язку» - Хардиков Микола Миколайович, «Міністерство» вугільної промисловості – Івакін Ігор Васильович, «Міністерство» охорони здоров'я – Щербаков Костянтин Сергійович, «Міністерство» культури – Вороніна Наталія Іванівна.

«Міністерство» спорту і туризму – Мішин Михайло Вікторович, який раніше був заступником голови Комітету з фізкультури та спорту Макіївської міськради.

«Міністерство» сільського господарства та продовольства – Синяговський Юрій Миколайович, «Міністерство» ЖКГ – Розсадніков Валерій Якович, «Генеральний прокурор» – Гринюк Дмитро Михайлович, який раніше в 2012 році обіймав посаду в. о. прокурора Кіровського району м. Донецька.

«Військовий комендант Донецька» – Захарченко Олександр Володимирович, «Міністерство» юстиції – Писаренко В'ячеслав Вікторович, «Міністерство» оборони - Стрєлков Ігор Іванович, а точніше – Ігор Гіркін, який є громадянином Росії.

«Міністерство» внутрішніх справ – Ковальчук Олег Анатолійович, який раніше був начальником Луганського міського управління Головного управління МВС України в Луганській області.

«Глава служби безпеки» – Ходаковський Олександр Сергійович, можливо, що це керівник «Патріотичних сил Донбасу», колишній командир спецпідрозділу «Альфа».

«Міністерство» праці та соціальної політики – Лягін Роман Вікторович, сепаратист, який займався підрахунком голосів на псевдореферендумі».

Як повідомляв «Щоденний львів», «прем'єр-міністром Донецької народної республіки» став громадянин Росії Александр Бородай, який у своїй вступній промові назвав себе особистим другом диверсанта з РФ Гіркіна-«Стрєлкова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів