До східних кордонів України стягують російські війська

17:50 3 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Про це заявив сьогодні на брифінгу директор Департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс.

За його словами, стягнення військ і техніки до східних кордонів України свідчить про підготовку Росії до можливого вторгнення в нашу державу через сухопутні кордони країни. Директор Департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс повідомив також, що станом на 3 березня, за інформацією Державної прикордонної служби України, поблизу кордонів Харківської, Луганської, Донецької областей продовжуються накопичення військ і військової техніки на території Російської Федерації.

Як зазначив Перебийніс, водночас, за інформацією Генерального консульства України в Ростові-на-Дону, губернатор Ростовської області видав розпорядження про розгортання в Куйбишевському районі таборів або місць для прийому біженців з України. Відтак Перебийніс констатував: «Зазначені дії представників державної влади РФ можуть свідчити про підготовку російської сторони до можливого вторгнення на територію України через сухопутні кордони України».

Про це інформує в понеділок УНІАН. Як повідомляв «Щоденний Львів», самопроголошений «губернатор Донецької області» кличе до неї російську армію.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів