До Львова приїхали на ротацію 170 бійців 5-го батальйону 24-ї Залізної механізованої бригади (відео)

14:54 6 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Родичі вояків лише на пероні дізнались про те, звідки повернулись їх чоловіки й сини.


Відео: «Телеканал новин «24»

«Львів’яни зустріли зі сходу групу військовослужбовців 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ», – повідомили сьогодні, 6 лютого, в прес-службі Мінстерства оборони України, конкретитизуючи при цьому:

«На відпочинок додому повернулися військовослужбовці одного з підрозділів 5 батальйону. Близько 100 днів вони провели на найбільш напружених ділянках лінії розмежування на Донбасі, у тому числі несли службу на 29 і 31 блок-постах, контролювали Бахмутівську трасу, обороняли інші важливі ділянки і населені пункти на Луганщині. Зустріти героїчних воїнів прийшли десятки людей, рідні та близькі військовослужбовців, студентська молодь. І, як завжди, в таких випадках розносилося в унісон одне слово – «Герої!».

Своєю чергою, «Телеканал новин «24» повідомив сьогодні, 6 лютого:

«На передовій триває ротація військових. Майже півтори сотні бійців 24-ї механізованої бригади повернулись до Львова. Усі вони тримали оборону на сумновідомих блокпостах на Бахмутській трасі.

Рідні, що прийшли зустрічати вояків, лише на пероні дізнались, звідки повернулись їх чоловіки й сини. Всі ці вояки обороняли 29 і 31 блокпости. До Львова на ротацію приїхало 170 бійців.

А от групка львівських студентів-медиків, конкретно не зустрічають нікого. Кажуть: прийшли до всіх героїв, адже нещодавно збирали для них допомогу на фронт. Розповідати про події у Дебальцево військові не хочуть.

Незважаючи на те, що вони пережили, кожен запевняє: як буде потрібно – повернуться туди ще не один раз. А поки що у них заслужена двотижнева відпустка».

Як інформував «Щоденний Львів», бійці 24-ї бригади повернулися зі сходу країни на Львівщину в 20-денну відпустку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів