До Криму прибули 13 літаків з російськими десантниками

23:08 28 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: forum.guns.ru

Повідомляючи про це в п’ятницю, постійний представник Президента України в АРК Сергій Куніцин додає, що вони «сідають у Гвардійському, в кожному по 150 чоловік».

Постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крим Сергій Куніцин заявив в ефірі кримськотатарського каналу «ATR», що на півострів прибули 13 літаків Іл-76 з російськими десантниками, й додав: «У кожному по 150 чоловік, порахуйте». 

Відтак Сергій Куніцин констатує: «В Криму відбувається збройне вторгнення Росії, військові контролюють весь зовнішній периметр. А подається це як те, що, мовляв, населення розгніване, воно на вас піде, а ми охороняємо від того, щоб не напали і зброю не захопили.

Ми ж не в дитячому садку! Розуміємо, що до сьогоднішнього дня не було ніякої загрози, ніхто ні на кого не нападав. Ті, хто задумав цю операцію, про людей не думав».

На думку Сергія Куніцина, учасники інтервенції чекають відповіді, щоб українські військові почали стріляти. Однак постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крим закликав усіх схаменутися, щоб це «брязкання зброєю» не закінчилося трагедією.

Про це інформує в п'ятницю УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів