До Донецька вдерлася ще одна колона російської військової техніки, – ЗМІ (відео)

18:38 4 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: «Громадське телебачення»

В інтернет-мережі «YouTube» виклали в неділю запис вторгнення до Донецька ще однієї колони російської військової техніки.


Відео: Павло Лист

«У мережу виклали відео, як нова російська військова колона входить у Донецьк.Відео датоване 3 січня. А вже 4 січня російські найманці розпочали активні бойовиків дії в Донецьку та околицях», – повідомило в неділю інтернет-видання «7 Днів-Україна». Натомість «Громадське телебачення» інформувало сьогодні, 4 січня: «Сьогодні вранці Макіївкою у бік Донецька проїхали 50 одиниць військової техніки під російським прапором. Про це повідомили очевидці у соціальних мережах. «08.12.2014. Макіївка. 9:00. Колона техніки окупантів, близько 50 одиниць з російським прапором», – пишуть у «Twitter».

Як інформував «Щоденний Львів», у сьогоднішніх «Зведених даних» ІАЦ РНБОУ повідомляється: «Найбільшим деструктивним чинником ситуації в зоні АТО залишається збереження і нарощування російської військової присутності на окупованій території Донбасу», натомість народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук передав у неділю її оперативні дані про те, що російсько-терористичні війська перекидають артилерію й бронетехніку також убік Щастя, Маріуполя й Дебальцевого.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів