Десантники зі Львова зафіксували провокацію – стрілянину терористів по житлових кварталах (відео, оновлено)

17:00 6 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Прес-служба Міноборони

У Луганську бойовики намагаються вчергове дискредитувати нашу армію.


Відео: Павло Кибенко

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформує сьогодні, 6 липня, в повідомленні «Бойовики в Луганську обстрілюють житлові квартали, щоб підставити армію»:

«У Луганську терористи намагалися в чергове дискредитувати українську армію та створити «картинку», начебто військові обстрілюють житлові квартали міста. За інформацією джерел «ТСН», сьогодні десантники 80-ї аеромобільної бригади зафіксували, як танк та три БТРи під українським прапором, але без розпізнавальних знаків, вели обстріл по житлових кварталах міста.

Паралельно в цей час із селища Фабричного вівся мінометний обстріл. При цьому, зазначає джерело, «показовий» обстріл житлового кварталу знімали невідомі на камеру.

Після цього терористи з «Градів» обстріляли аеропорт в Луганську. За даними джерела, постраждалих серед українських військових немає».

Натомість прес-центр АТО повідомляє сьогодні, 6 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«У даний час терористи ведуть активний вогонь з артилеристських систем по житловим кварталам в районі ЖД та Автовокзалів міста Луганськ. Підрозділами сил АТО проводиться комплекс невідкладних заходів щодо нейтралізації цінично підступних дій бойовиків та їх повної ліквідації».

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів