Десантники зі Львова телефонують з аеропорту Луганська своїм батькам, щоб попрощатися, – ЗМІ

00:48 18 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Про це, як запевняє медіапортал «Kramatorsk.info», повідомляють родичі військових.

Медіапортал «Kramatorsk.info» розповів увечері 17 липня в повідомленні «Мамо, прощай!». На львівських десантників під Луганськом пішли «колорадські» танки і БТРи»

«На десантників 80-ї аеромобільної бригади зі Львова, які обороняють Луганський аеропорт і котрих терористи декілька годин розстрілювали з «Градів», тепер пішли танки й БТРи.  Про це повідомили батьки десантників. 

За словами батьків, їхні сини телефонують їм, щоб попрощатися... За свідченням бійців бригади, в атаку на них йдуть 5 танків, 3 БТР і полчища «колорадо». 

«У нас є 17 поранених  та вбиті, число яких поки що не знаємо», – повідомили бійці 80-ї бригади. 

Десантників 80-ї аеромобільної бригади зі Львова, які обороняють Луганський аеропорт, терористи розстрілювали з «Градів», вони просили командування викликати на підмогу авіацію».

Натомість луганський сайт «Informator.lg.ua» розповів о 00:14 у повідомленні «Обстріл аеропорту відновився. Допомогу десантники не отримали»

«Близько півтори години тому терористи відновили обстріл луганського аеропорту. Вогонь ведеться із зеніток. 

Раніше повідомлялося, що 17 липня терористи ЛНР декілька годин поспіль обстрілювали українських десантників у луганському аеропорту. Військовослужбовці зверталися за підмогою. Однак необхідної підтримки так і не дочекалися. 

Також приблизно годину тому терористи почали обстрілювати з «Градів» позиції українських військовослужбовців у селищі Металіст». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів