Десантники зі Львова схопили групу спецпризначенців із Росії?

23:58 2 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/dmytro.voronov?hc_location=timeline

Повідомляючи про те, що на Донбасі спіймано групу російських спецпризначенців, сайт «Хвиля» додає: «Ким була спіймана й де – поки що невідомо. Можливо, мова йде про десантників 80-ї бригади, які вночі з 1 на 2 серпня розгромили колону бронетехніки терористів, яка рухалася на Луганськ».

На Донбасі спіймано групу російського спецназу. Ким була спіймана й де – поки що невідомо

Інформацію про це поширив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» Дмитро Воронов з батальйону «Донбас». Він також виклав декілька фотографій з місця захоплення.

Дмитро Воронов зі зрозумілих причин відмовився назвати локацію події й підрозділ сил АТО, який схопив російських спецпризначенців. Можливо, мова йде про десантників 80-ї аеромобільної бригади зі Львова, які в вночі з 1 на 2 серпня розгромили колону бронетехніки терористів, котра рухалася на Луганськ. 

Про це повідомляє сьогодні, 2 серпня, інформаційно-аналітичний сайт «Хвиля».

Як інформував «ЩЛ», десантники зі Львова знищили колону бронетехніки терористів, яка рухалася в напрямку Луганська – про це повідомив у суботу голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов із посиланням на власні перевірені джерела.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів