Десантники, нацгвардійці, рятувальники, курсанти пройдуть Львовом 23 серпня

13:14 19 серпня 2021 р.

Фото до новини

Військові, рятувальники, правоохоронці та курсанти навчальних закладів Львова готуються до спільного проходження Маршем захисників України, який відбудеться у Львові у день Державного прапору 23 серпня.

Про це Dailylviv.com поінформувала офіцерка групи інформації і комунікації військової частина 3002 Національної гвардії України Аліна Новікова.

Проходження відбудеться після відкриття найбільшого флагштоку області та урочистої церемонії підняття Державного прапору України біля Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

«23 серпня у всіх обласних центрах України одночасно, о 9.00, відбудуться церемонії підняття Державного символу України, - говорить заступник начальника Західного територіального управління Національної гвардії України полковник Петро Шуляк. – У Києві цей ритуал відбудеться за участі Президента України Володимира Зеленського. У Львові, захід відбудеться за участі багатьох військових формувань, правоохоронців та рятівників регіону, представників влади усіх рівнів, громадськості та населення. Для нас є великою честю пліч-о-пліч з нашими колегами рівнятись на Державний прапор України».

Загалом під час Маршу захисників України усі присутні зможуть побачити військових з 80 окремої десантно-штурмової бригади, військовослужбовців військових частин 3002 та 4114 Національної гвардії України, 184-го навчального центру (Національної академії Сухопутних військ), Міжнародного центру миротворчості та безпеки, рятувальники Західного регіонального управління ДПСУ, курсантів Львівського державного університету безпеки та життєдіяльності та Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Окрім того тут будуть присутні і військові з інших країн. Зокрема, Республіки Литви, Сполучених Штатів Америки та республіки Канада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів