Десантників зі Львова знову обстріляли в аеропорту Луганська з «Граду»

13:46 17 липня 2014 р.

десантники з 80-го аеромобільного полку зі Львова в аеропорту Луганська

десантники з 80-го аеромобільного полку зі Львова в аеропорту Луганська
Фото: inforesist.org

Повідомляючи про це в четвер, сайт «Informator.lg.ua» додає: «Втрати уточнюються».

 Сайт «Informator.lg.ua» розповідає інформує сьогодні, 17 липня, в повідомленні «Град» в аеропорту. десантників обстріляли»:

«Декілька хвилин тому закінчився обстріл луганського аеропорту (як відомо, його оьороняють десантники з 80-го аеромобільного полку зі Львова. – «ЩЛ»). Стріляли з «Граду». Втрати уточнюються. 

Раніше повідомлялося, що в ніч з 16 на 17 липня терористи ЛНР атакувати позиції десантників. Атака бойовиків була відбита».

Натомість агенція «Гал-інфо» передає сьогодні, 17 липня, в повідомленні «Луганський аеропорт під постійним обстрілом «Граду», на кордоні складна ситуація, – Снєгирьов»:

«Луганський аеропорт під постійним обстрілом «Граду», на кордоні складна ситуація. Про це Гал-інфо розповів Дмитро Снєгирьов, активіст з Луганська, співголова Громадської ініціативи «Права Справа».

«Летовище Луганського аеропорту під постійним обстрілом систем реактивного залпового вогню ГРАД. Обстріл ведеться з району об’їзної. На обласній лікарні - п’ять танків терористичної організації  ЛНР. Потрібна термінова допомога! На кордоні дуже складна ситуація. Робити вигляд , що нічого не відбувається – це фактично зраджувати наших хлопців. Вони герої. Їхня мужність не викликає жодних сумнівів, але навіть сталевим хлопцям потрібні набої та їжа», – заявив Дмитро Снєгирьов».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів