Десантників зі Львова обстріляно під Луганськом «Градом», командний пункт бригади на кордоні – з РФ

08:22 5 серпня 2014 р.

Десантники 80-ї аеромобільної бригади зі Львова в аеропорту Луганська

Десантники 80-ї аеромобільної бригади зі Львова в аеропорту Луганська
Фото: lb.ua

Такі оперативні дані спільноти «Інформаційний Спротив» повідомляє у вівторок її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 5 серпня, такі її оперативні дані:

«Ситуація в зоні АТО схильна до загострення, що викликано спробами бойовиків організувати скрізь контратаки й повернути раніше втрачені позиції. У районі міста Свердловськ відзначається накопичення сил і засобів бойовиків для подальшого перекидання в райони міст Сніжне, Ровеньки, Торез.

Також спостерігається скупчення живої сили і техніки противника в районі Горлівки для оборони даного району, а також для подальшого перекидання в райони Сніжного, Тореза й Шахтарська. Відзначається активність розвідувально-диверсійних груп терористів у раніше звільнених районах, у тому числі з використанням БПЛА. 

Тривають обстріли позицій сил АТО: 

– Із боку Росії обстріляний командний пункт української бригади в прикордонному районі поблизу Дякове. Обстріл проведений з артилерії. 

– Із РСЗВ БМ-21 «Град» обстріляні позиції сил АТО поблизу населених пунктів Амвросіївка, Волнухіне, двічі – позицій в районі аеропорту в Луганську (його, як відомо, обороняють у томі числі десантники 80-ї аеромобільної бригади зі Львова. – «ЩЛ»). 

– Із мінометів обстріляні позиції сил АТО в районі селища Розкішне.

– Зі стрілецької зброї обстріляні позиції сил АТО в районі населених пунктів Кам’янка і Ольховатка на Донеччині. 

– З артилерії обстріляні позиції силовиків поблизу населеного пункту Макарове».

Керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомляє про це сьогодні, 5 серпня, на сайті «ІС» і на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів