Десантників зі Львова обстріляли в аеропорту Луганська, сили АТО намагаються його розблокувати

09:00 13 серпня 2014 р.

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова на території аеропорту Луганська

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова на території аеропорту Луганська
Фото: lb.ua

Про це повідомляє вранці в середу керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

Прес-центр АТО зокрема інформує вранці 13 серпня на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Двічі за ніч з танкового озброєння було обстріляно аеродром Луганськ».

Керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук також повідомляє вранці в середу, що Натомість керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомляє вранці в середу на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що двічі з танків обстріляні позиції сил АТО на території аеропорту в Луганську, але, за його даними, «силами АТО виконується завдання з блокування груп бойовиків в районі Луганська й розблокуванню аеропорту в цьому населеному пункті, де тримають оборону підрозділи силовиків (зокрема – десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова. – «ЩЛ»)».

Дмитро Тимчук повідомляє це сьогодні, 13 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів