Депутати, які врятували Сала від відставки (відео)

16:11 18 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Список депутатів, яких не було на сесійному засіданні Львівської облради під час голосування за недовіру голові Львівської облдержадміністрації Олегові Салу, складає 40 обранців. У тому числі - вісім реєстрових опозиціонерів і три «українські народники», що стабільно хитаються вбік влади.


Відео: zik.ua

Від ВО “Свобода” сьогодні не було на сесії чотирьох депутатів - Володимира Говірка, Василя Камінського, Богдана Каспера, Теодора Кукурузи. Від ВО “Батьківщина”  також чотирьох - Юрія Вереса, Петра Пешка, Ореста Шейка, Стефана Ясницького. Від Партії промисловців і підприємців не було вісьмох депутатів. Це - Михайло Гичка, Анатолій Дейнека, Леонід Завійський, Зіновій Карпінський, Михайло Сірків, Олександр Чебаненко, Ігор Ярема, Богдан Турчин. Від УНП не було трьох депутатів  - Тараса Батенка, Юрія Візняка, Богдана Козака. Від “Нашого краю” не було одного депутата - Петра Федашка.

Не було також й усіх позафракційних, в тому числі колишніх регіоналів,: Канака О.Т., Козак Т.Р., Сенчук С.С., Сірків М.М., Бокало І.В., Криштопа М.Г., Швед Р.Т., Гнатишин М.Я., Баран О.В., Козяр М.М., Загорський В.С., Піх Б.П., Сендак М.Д., Сендега О.С., Федоренко С.М., Баляш О.Г.

Позафракційний депутат Михайло Дзюдзь брав участь у роботі сесії , але не взяв участі у голосуванні.

Нагадаємо, що за недовіру голові Львівської ОДА проголосувало лише 72 обранці, цього є недостатньо, аби Президент був зобов'язаний звільнити Олега Сала. Про це повідомив lvivexpres.  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів