Депутати Львівської міськради списали заборгованість громадським організаціям

17:10 13 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Для 14 громадських організацій національно-патріотичного спрямування спишуть заборгованість зі сплати орендної плати».

Про це повідомили в п’ятницю в прес-службі Львівської міськради , де також конкретизували: «Сьогодні, 13 липня, під час сесії Львівської міської ради прийнято ухвалу «Про списання заборгованості зі сплати орендної плати для громадських організацій національно-патріотичного спрямування м. Львова». Мова йде про списання заборгованості зі сплати орендної плати за окремі об’єкти комунальної власності м. Львова, які знаходяться в оренді у громадських організацій національно-патріотичного спрямування Львова. Таких організацій 14».

«Як зазначено у пояснювальній записці, ухвалу прийнято, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», беручи до уваги ухвалу міської ради № 897 «Про врегулювання питань оренди майна територіальної громади Львова» від 7 червня 2007 року, з метою створення сприятливих передумов для розвитку громадських організацій національно-патріотичного спрямування, надання підтримки на виконання суспільних завдань, що, своєю чергою. сприятиме поліпшенню надання послуг мешканцям міста», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради та опублікували «Перелік об’єктів комунальної власності Львова, які знаходяться в оренді у громадських організацій національно-патріотичного спрямування Львова, з яких списується заборгованість зі сплати орендної плати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів