Депутати Львівської міськради розглянуть на сесії чотири питання

12:12 1 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На сесії ЛМР розглянуть питання щодо приміщень на вулиці Короленка та житла для бійців АТО.

Про це повідомили в четвер, 1 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Сьогодні на розгляді сесії Львівської міськради – питання питання. Йдеться про прийняття у власність громади міста приміщень на вул. Короленка, де знаходиться Центр опіки сиріт, а також про спрямування п’яти мільйонів гривень на вирішення житлових питань учасників АТО/ООС».

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Робоче засідання ми планували провести у вересні, де мали розглянути бюджетні питання та питання кооперативу для учасників АТО. Але ми прийняли критично важливе у часі рішення. Більше року тривали дискусії щодо будівлі на вулиціКороленка, де знаходиться Центр опіки сиріт».

Андрій Садовий наголосив: «Усі ми хочемо, щоб цей Центр мав розвиток. Обласна рада відмовилась від аукціону та погодила, що передає це приміщенні громаді міста. Дедлайн – сьогодні, і ми маємо прийняти рішення щодо коштів, а також ухвалу щодо прийняття приміщення у власність громади міста.
Міський голова також розповів: «Я мав бажання, щоб сесія була більш широкою, але на колегії зрозумів, що потрібен час, щоб підготувати низку питань. Є пропозиція на вересень готувати планову сесію, де проговоримо весь перелік питань, зокрема – і землю для учасників АТО під кооператив. Я давав доручення щодо продовження будівництва житла для учасників АТО. Прозвучала пропозиція про резервний фонд у п’ять мільйонів гривень для купівлі квартир бійцям».

Андрій Садовий також зазначив: «Пропоную передбачити п’ять мільйонів гривень на резервний фонд для квартир учасникам АТО, а також прийняти рішення про прийняття у власність територіальної громади приміщень на вулиці Короленка та, відповідно, зміни в програму, де є прописаний пункт щодо вулиці Короленка. Пропонується порядок денний з чотирьох питань»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів