Демократи у США вимагають доступу до розмов Трампа з Путіним

19:18 29 вересня 2019 р.

Фото до новини

Голова комітету з розвідки Палати представників США заявив в неділю, що Конгрес має намір отримати доступ до телефонних розмов президента Дональда Трампа з президентом Росії Владіміром Путіним та іншими світовими лідерами.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Reuters. Демократ Адам Шиф ( на світлині)  послався на побоювання, що Трамп міг поставити під загрозу національну безпеку. "Я думаю, що першорядна необхідність тут полягає в тому, щоб захистити національну безпеку Сполучених Штатів і зрозуміти, чи підриває президент в розмовах з іншими світовими лідерами, зокрема з Путіним, нашу безпеку", - заявив Шиф. "Якщо є спроба прикрити це, приховати це, то так, ми сповнені рішучості це з'ясувати", - додав він.

Як раніше повідомляли ЗМІ, Білий дім обмежував доступ до розмов Трампа з Путіним. Помічники Трампа вважали, що з огляду на зміст розмов вони не мають стати публічними. Перед цим Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським, через яку в США розпочали процедуру імпічменту американського лідера.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів