Дебати Садовий-Синютка: коли будуть і в якому форматі

15:08 3 листопада 2020 р.

Фото до новини

Прямий ефір проєкту «Виборчий округ. Дебати» на телеканалі UA: ЛЬВІВ заплановано на 18 листопада. Початок трансляції — о 19:25.

Про це інформує Суспільне Львів, пише Dailylviv.

Формат токшоу «Виборчий округ. Дебати» передбачає вступні виступи кандидатів на посаду голови Львівської ОТГ, запитання та дискусію безпосередньо між двома кандидатами, відповіді на запитання авторитетних у Львові осіб та підсумкові виступи кандидатів. Журналісти телеканалу виконуватимуть виключно роль модераторів і стежитимуть за дотриманням учасниками регламенту дебатів та часових проміжків.

«Послідовність виступів кандидатів визначить жеребкування. Усі організаційні моменти обговоримо з кандидатами після  того, як вони підтвердять участь у ефірі 18 листопада», — розповіла продюсерка Суспільного Львів Ірина Сандуляк.

Нагадаємо, команда Суспільного Львів запросила обох кандидатів на посаду Львівської ОТГ — Андрія Садового та Олега Синютку.

Суспільний мовник UA: ЛЬВІВ готовий не лише виступити незалежним майданчиком для проведення дебатів  між учасниками  другого туру виборів голови Львівської ОТГ, але й надати сигнал цієї трансляції зацікавленим медіа.

Довідка.

Телеканал UA: ЛЬВІВ є складовою Суспільного мовника — єдиного медіа в Україні, власником якого є народ. Команда Суспільного виготовляє проєкти для всіх платформ (телебачення, радіо та діджитал) за журналістськими стандартами. Це засвідчують численні моніторингові дослідження незалежних медіаорганізацій.

У ТВК повідомили, коли буде другий тур виборів голови Львівської ОТГ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів