ДАІ позбавляє священика зі Львова посвідчення водія за участь в Автомайдані (відео)

14:02 17 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dk.lviv.ua

Інспектори без його відома та присутності склали на нього адміністративний матеріал і направили до суду.


Відео: deltrix2

Об'єднання водіїв проти корупції ДАІ – «Дорожній контроль Львів» – повідомляє сьогодні, 17 січня, на своїй сторінці в мережі «Facebook»:

«До ДАІ м. Львова надійшов рапорт від київського управління ДАІ, про те, що автомобіль священослужителя отця Михайла Димида 29.12.2013 року під час автопробігу в Києві нібито не зупинився на вимогу інспектора ДАІ. У Львові співробітники ДАІ, довго не думаючи, спочатку почали навідуватися до о. Михайла додому, а потім без його відома та присутності швиденько та без жодних доказів склали на нього адміністративний матеріал та направили його до Франківського районного суду м. Львова. 

«Дорожній контроль Львів» буде представляти та захищати права о. Михайла в суді на підставі угоди про правову допомогу. Хочемо звернути увагу, що ДАІ переслідує о. Михайла за те, що він активно допомагає Євромайдану, молиться, сповідає та причащає майданівців у Києві».

«Щоденний Львів» уже повідомляв про викладача Українського католицького університету о. Михайла Димида, який очолював літургії під час протестів у Києві, в повідомленні «Львівського священика-євромайданівця «пресує» ДАІ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів