ДАІ не випускає зі Львова до Києва 13 автобусів

20:26 27 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: uainfo.org

У трьох із них невідомі вкрали номерні знаки.

Народний депутат від «Батьківщини» Ігор Васюник інформує сьогодні, 27 листопада, на сайті «UaInfo.org»:

«Друзі, журналісти, зараз працівники львівського ДАІ не випускають 13 автобусів, якими мітингувальники з Львова та області мали сьогодні ввечері виїжджати на київський євромайдан. Це автобуси різних перевізників, але всі вони мали їхати до Києва організованою колоною і для додаткової безпеки – зі супроводом народних депутатів. 

Проте мені повідомили, що ДАІ не дає автобусам навіть виїхати з гаражів, мотивуючи свої дії тим, що перевізники не мають необхідних дозволів. Більш того, в ДАІ нахабно заявили, що можуть відправити всі автобуси на техогляд і тоді вони точно їх «не випустять через несправність». Окрім того, з трьох автобусів невідомі вкрали номерні знаки.

Вже зібралось близько 500 людей, які готові йти і вимагати від начальника ДАІ припинити протиправні дії. Всі хто може – приходьте під обласне управління МВС. Молодь з львівського майдану вже зголосилась прийти».

Як інформував «ЩЛ», завдання «Євромайдану Львів»: «На Київ!», зі Львова на Київ вирушають ще 10 автобусів євроінтеграторів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів