Чутки про важкі хвороби і смерть Путіна його охоронці поширюють спеціально

01:56 27 жовтня 2023 р.

Путіна хоронили ще 4 роки тому

Путіна хоронили ще 4 роки тому

Вони це роблять, щоб збивати з пантелику тих, хто насправді міг би зважитися на організацію ліквідації диктатора.

Вчора ввечері телеграм канал Генерал СВР, нарешті, довів Путіна до смерті своїми дописами про його немічність, пише DailyLviv.com. Але лише віртуально і не надовго. 

"Наразі відбувається спроба державного перевороту в Росії! Президент Росії Владімір Путін помер сьогодні ввечері у резиденції на Валдаї. О 20.42 за московським часом лікарі припинили реанімацію та констатували його смерть. Наразі лікарів заблоковано в кімнаті з трупом Путіна, їх утримують співробітники служби безпеки президента за особистим розпорядженням Дмітрія Кочнєва, який перебуває на зв'язку та отримує інструкції від секретаря ради безпеки рф Ніколая Патрушева. Охорону двійника президента посилено. Ідуть активні переговори. Будь-яка спроба видати двійника за президента після смерті Путіна - це державний переворот".

Російські опозиціонери після цього повідомлення почали жартувати у соцмережах: "Є дві новини. Добра і погана. Добра: Путін помер. Погана: мабуть, це не так.

Згодом два джерела більш документального телеграмканалу Gulagu.net спростували чутки про смерть Путіна.

Одне з джерел Gulagu.net додатково розповіло, що періодично саме федеральна служба охорони Путіна за погодженням з диктатором вкидає фейки про нібито смерть, швидку смерть або важкі хвороби Путіна, щоб збивати з пантелику тих, хто насправді має ресурси і може зважитися на організацію його ліквідації. Звичайні хитрість та розрахунок. Бо хто ж розроблятиме план спецоперації з ліквідації літнього диктатора, який ось-ось невдовзі сам помре?

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів