Чому Янукович не привітав армію зі святом?

18:46 6 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Чи не тому, що у ній не вітають його політику?

«Телеканал ТВі» зауважив сьогодні, 6 грудня, в повідомленні «Янукович так і не привітав армію з Днем Збройних сил України»:

«Цьогоріч президент України Віктор Янукович не привітав української армії з Днем Збройних сил України, який відзначають сьогодні, 6 грудня. Привітання не з'явилося навіть на офіційному сайті глави держави.

За традицією, кожен рік президент України вітає всіх службовців, відзначаючи значну роль цих людей у підтримці країною свого незалежного статусу. Цікаво, що сьогодні на сайті президента з'явилося лише одне вітання: Янукович привітав хліборобів Вінниччини з намолотом 5-го мільйона тонн зерна.

Останні три дні Янукович перебував із візитом у Китаї, а сьогодні, вертаючись до України, залетів у Сочі поспілкуватися з Володимиром Путіним. Наразі не відомо, де саме перебуває президент.Активісти Євромайдану зараз намагаються потрапити до Межигір'я, але ДАІ та «Беркут» перекрили їм шлях».

Як повідомляв «ЩЛ», заступник начальника львівської Академії сухопутних військ України імені Петра Сагайдачного Юрій Гусар (на світлині) запевнив мітингувальників: «Армія завжди на боці народу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів