Четверо військовиків підняли національний стяг на площі біля Центру Довженка у Львові

15:36 22 серпня 2021 р.

Фото до новини

Напередодні 30-ї річниці Незалежності України та Дня Прапора України сьогодні, 22 серпня, на площі біля Центру Довженка (пр. Червоної Калини, 81) відбулось урочисте підняття державного прапора та спільна молитва за мир в Україні.

Почесну місію підняття прапора виконали військовослужбовці, які самовіддано захищали незалежність нашої країни в зоні АТО/ООС. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Церемонія підняття Державного Прапора України відбулася за музичномго супроводу військового оркестру. Виконали цю почесну місію Ігор Шолтис, боєць, що 2015 року брав участь у бойових діях в лавах батальйону ОУН, був поранений біля селища Піски, і у 2018 році повернувся на передову; Віталій Кобрин, боєць 80-ї бригади, кадровий військовий, що з 2014 року на передовій, захисник луганського аеропорту; Юрій Солиган, боєць 80-ї бригади, що з 2014 року на передовій; Назарій Іваськевич (псевдо Назаріно), боєць, який після Майдану (де був у 15-тій сотні Самооборони) до 2016 року боровся на передовій у добровольчому батальйоні спецпризначення «Чернігів».

Відтак усі учасники заходу мали змогу побачити та послухати показовий виступ військового оркестру Національної академії сухопутних військ ім гетьмана П. Сагайдачного, привітання від дівочого вокально-хореограчного ансамблю «Панночка» при церкві Різдва Пресвятої Богородиці та колективу барабанників 8-ї музичної школи.

У Львові перепоховають бійця, який 28 років тому загинув у російсько-грузинській війні

80:15 на користь України: історія підтримки Незалежності

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів