Четверо львів’янок удостоєні відзнакою імені Олени Степанівни

15:00 5 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Із нагоди відзначення 761-ї річниці Дня міста Львова, сьогодні, 5 травня, у Львівській міській раді відбулись урочисті збори за участю представників влади, духовенства, науковців, громадських і культурних діячів та мешканців міста.

Про це повідомили сьогодні, 5 травня, у Львівській міськраді повідомили сьогодні, 5 травня. У ній також поінформували: «За доброю традицією, міський голова нагородив відзнакою імені Олени Степанівни людей, які своєю працею та активною громадянською позицією довели відданість Україні».

Зокрема, відзнакою імені Олени Степанівни нагороджено кандидата фізико-математичних наук, доцента Національного університету «Львівська Політехніка», громадсько-політичного діяча Тетяну Крушельницьку – «за активну громадську позицію, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток української науки, збагачення інтелектуального потенціалу молодого покоління та з нагоди Дня міста Львова»; кандидата політичних наук, доцента кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби Львівського національного університету імені Івана Франка, українську співачку і телеведучу, активного громадського діяча Софію  Федину– «за видатний талант, значний внесок в українське мистецтво та культурну традицію, активну громадянську та життєву позицію, підтримку тих, хто захищає правду та виявляє справжній героїзм у дні боротьби за волю і єдність України та з нагоди Дня міста Львова», інструктора з трудової адаптації комунальної реабілітаційної установи змішаного типу «Львівський міський центр реабілітації «Джерело»  Оксану Шипош – «за невтомну повсякденну працю, професіоналізм, чесну громадянську позицію, віддану турботу про людей з особливими потребами, незламну силу духу та з нагоди Дня міста Львова; маму-вихователя дитячого будинку сімейного типу, педагога-організатора середньої загальноосвітньої школи № 70 Львова Катерину Долгову – за творчий підхід до виховання молодого українського покоління, громадянську відповідальність, материнську любов і самовідданість та з нагоди Дня міста Львова». 

Софія Федина зазначила під час нагородження: «Сьогодні цю відзнаку отримують ті люди, яким мені вдається допомагати, за вашою спільною допомогою. І також, я її сьогодні хочу присвятити двом дуже особливим львів’янам. Перший – це світлої пам’яті волонтер громадської організації «Допоможи фронту», сотник Євромайдану Даник Дідич. Він вчив, як не відступати, він свої прикладом показував, як захищати правду, честь і можливість перемагати. Другий особливий львів’янин – це наш янгол Інститутської Ігор Галушка, з яким ми познайомились тут, у цьому залі, три роки тому. Вчора він прибув до Львова, і я мала велике щастя отримати від нього телефонний дзвінок, коли він сам говорив після важкого поранення. Ці двоє львів’ян сьогодні конкретно показують, як нам всім будувати Львів, як розвивати наше місто, і як здобувати перемогли для Львова і для України».

Про це повідомили сьогодні, 5 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів