Частину Донбасу окупували 7,5 тисячі російських військових, – Президент (відео)

23:34 12 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vluki.ru

Президент України Петро Порошенко заявив у понеділок в інтерв'ю французькому телеканалу «France 24», що частину Донбасу окупували 7,5 тисячі російських військових.


Відео: «FRANCE 24 English»

Президент України Петро Порошенко зокрема заявив сьогодні, 12 січня, в інтерв'ю французькому телеканалу «France 24»: «Ми маємо агресію на моїй території, тому що ми маємо більш ніж 7,5 тисячі російських солдат, у нас є нова зброя, яка була доставлена протягом останніх днів. Ми вже втратили від першого припинення вогню 217 життів моїх солдат і понад 1000 життів мирних жителів».

Про це повідомляється в понеділок на сайті «Телеканалу новин «24». Натомість телеканал «112 Україна» інформує сьогодні, 12 січня:

«На сході України знаходиться близько 7,5 тисячі російських військових та одна тисяча бойовиків. Про це повідомив у понеділок в ефірі телеканалу «112 Україна» речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко.

«За оперативними даними, приблизно 7,5 тисяч (російських військових. - Ред.), плюс 1-1,5 тисячі бойовиків. Тобто 8-8,5 тисяч», – сказав Андрій Лисенко. Раніше міністр оборони України Степан Полторак повідомив, що на Донбасі знаходиться до 7,5 тисяч військових РФ».

Про це повідомляється в понеділок на сайті телеканал «112 Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів