Частина Сокільників висловила підтримку приєднанню до Львівської ОТГ, – ЛМР

17:00 27 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: google.com

Громадська організація «Спілка мешканців «Південний» у Сокільниках висловила свою позицію на підтримку приєднання населеного пункту до Львівської ОТГ.

Про це повідомили в четвер, 27 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що представники організації скерували на ім’я міського голови Львова Андрія Садового та голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького відповідний лист, у якому написали: «Ми неодноразово проводили обговорення серед мешканців нашого житлового комплексу, і встановили, що більшість мешканців виявляє зацікавлення у приєднанні с. Сокільники саме до територіальної громади Львова, оскільки таке приєднання є не тільки природним і логічним, а й вирішило б основні проблеми мешканців, серед яких — і проблема комунального транспорту».

Як інформував «ЩЛ», жителі декількох сіл на Жовківщині перекрили трасу «Львів – Рава-Руська» в селі Малехів. За словами мітингувальників, вони відстоюють утворення окремої Малехівської ОТГ та протестують проти приєднання до майбутньої Львівської громади.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів