Булатова катували, випитуючи про фінансування Автомайдана, – Поярков (відео)

18:08 31 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: day.kiev.ua

Але він запевнив у п’ятницю: «Ніякі перешкоди не зупинять нас від того шляху, який ми обрали».


Відео: ПРАВИЙ СЕКТОР

Сергій Поярков, котрий, як і Дмитро Булатов, також є одним із лідерів Автомайдана, розповів після спілкування з ним: «Його довго катували, аби дізнатися, хто це фінансує». Натомість народнийдепутат Петро Порошенко пов’язує викрадення Дмитра Булатова з таким же, скоєним нещодавно з громадським активістом Ігорем Луценком.

На думку Порошенка, це зробили ті ж самі люди. Порошенко наголошує «Безумовно, я вважаю, що вони пов’язані, я вважаю, що ті приміщення, в яких їх катували, – розташовані неподалік. Зараз сюди негайно прибув начальник Дарницького районного управління внутрішніх справ, і ми вимагаємо, щоб негайно були розпочаті слідчі дії».

Про це повідомляє сьогодні, 31 січня, «Радіо Свобода». Натомість «Дзеркало тижня. Україна» інформує в п'ятницю:

«Один з лідерів Автомайдану Дмитро Булатов, якого утримували в заручниках і катували протягом тижня, дав інтерв'ю в лікарні. Зокрема він сказав: «Незважаючи на те, що моєму тілі немає живого місця, незважаючи на те, що мені порізали обличчя, обіцяючи виколоти око, відрізали шматок вуха, мене розіп'яли, прибивши цвяхам до дверей. Незважаючи на всі ці речі, я хочу вам сказати, що нас не залякають і ми зупинятися не збираємося».

Булатов повідомив також, що йде на поправку, побажав усім міцного бойового духу й запевнив: «Я вважаю, що ніякі перешкоди не зупинять нас від того шляху, який ми обрали. Ми будемо домагатися справедливості. Ми так робили, робимо і будемо робити».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів