Бойовики, які прибули сьогодні в Донецьк, підтвердили, що їх закинув на схід України московський військкомат (відео)

11:57 10 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Як повідомляє в четвер сайт «Informator.lg.ua», на запитання про те, чим є для них «Новоросія», один із терористів-зайд відповідає: «Це – Росія».


Відео: informator.lg.ua

Сайт «Informator.lg.ua» передає сьогодні, 10 липня, в повідомленні «Бойовики-новобранці підтверджують, що московський військкомат допоміг їм прибути в Донецьк (відео)»

«У Донецьк прибуло підкріплення з Росії. На відео 2 чоловіки говорять, що вони приїхали з Астрахані й Владивостока. А на 5 секунді і 2:00 хвилині підтверджують, що допомагав їм дістатися до Донецька московський військкомат. 

У мережі з'явилося відео де бойовики-новобранці розповідають, що вони прибули в Україну для боротьби з фашизмом і хочуть допомогти братньому народу та, за їхніми словами, таким чином не допустити фашизм в Росію. На запитання про те, чим є для них «Новоросія», один з терористів твердо відповідає, що це – Росія. 

У другій половині відео видно Павла Губарева, який досі вважає себе губернатором Донецька. Він вітає новоприбулих бойовиків, і розповідати їм про перспективи наступу: «Ми ще на танках проїдемо по пам'ятнику Бандері і розберемо його на сувеніри».

Він також спростовує існування України й вважає, що Росія повинна бути від Карпат до Владивастока. Але в «Новоросію» вони візьмуть лише «здорові», етнічно російські регіони. 

«Informator» неодноразово повідомляв про проникнення бойовиків в Україну з Росії. Також ми неодноразово писали про те, що у зброї терористів російське походження». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів