Бойовики без втрат обстріляли колону беззбройних українських військових, які поверталися з Росії (відео)

09:48 5 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ITAR-TASS

Як констатує у вівторок прес-центр АТО, загарбникам, ймовірно, повідомили з Росії про маршрут пересуванн бійців 72-ї бригади.


Відео: ТСН

Прес-центр АТО повідомив сьогодні, 5 серпня, що терористи вдались до нової підлості – обстріляли колону беззбройних українських військовослужбовців 72-ї бригади (195 чоловік), які повертались з території Російської Федерації. Адже напередодні частина військовослужбовців сил АТО після тривалого обстрілу з танків, важких гармат, БМ 21 «Град», та по закінченню в них боєприпасів були змушені відійти на територію Російської Федерації. Перед відходом вони підірвали залишки бойової техніки та знищили свою зброю. 

«Загарбники ймовірно знали про маршрут пересування колони. Їх підлий напад скерований на дискредитацію командування сил АТО та керівництва держави», – констатує відтак прес-центр АТО у вівторок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

А невдовзі прес-центр антитерористичної операції повідомив: «Щойно штабом АТО отримано інформацію про те, що після обстрілу колони беззбройних Українських військовослужбовців 72 бригади (195 чоловік), які повертались з території Російської Федерації. ВТРАТ НЕМАЄ!!!!! Всі наші хлопці живі і здорові! Зараз продовжують марш у визначений район».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів