Бойовики «Бєса» зізналися, що їх закинула на схід України російська спецслужба (відео)

17:56 7 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба СБУ

Терористи розповіли на допиті в СБУ, що пройшли спеціальну бойову підготовку в таборі головного розвідуправління генштабу ЗС РФ на території АР Крим.


Відео: «Телеканал новин «24»

Прес-центр Служби безпеки України інформує сьогодні, 7 липня, в повідомленні «СБУ затримала бойовиків розвідувально-диверсійної групи «Бєса»:

«Службою безпеки України отримано чергові докази причетності представників спецслужб Російської Федерації до організації терористичної діяльності в Україні. 4 липня ц.р. контррозвідкою СБУ на території Харківщини затримано двох громадян України, які у складі розвідувально-диверсійної групи ГРУ Генштабу ЗС РФ під керівництвом І.Бєзлєра на прізвисько»Бєс», захоплювали  адмінбудівлі органів держвлади та правоохоронних органів України, брализаручників та вели бойові дії проти українських військових.

За свідченнями бойовиків, їхня група була сформована представниками ГРУ ГШ ЗС РФ та пройшла спеціальну бойову підготовку у таборі російської спецслужби на території АР Крим. Основна увага під час підготовки приділялась оволодінню навичками застосування стрілецької зброї та скоєння диверсій на різних об’єктах інфраструктури та життєдіяльності.У подальшому, групу було нелегально переправлено російською військовою розвідкою на територію України через Ростовську область РФ каналом, який контролювався прикордонниками ФСБ Російської Федерації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів