Сьогодні біля Станиці Луганської полягли двоє бійців Національної гвардії України (оновлено)

17:56 9 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Командування НГУ повідомило в п’ятницю: «Сьогодні, 9 січня, поблизу Станиці Луганської Луганської області в результаті бойового зіткнення загинули двоє бійців Національної гвардії та восьмеро військовослужбовців отримали поранення різного ступеня тяжкості».

Командування Національної гвардії України повідомило в п’ятницю ще одну скорботну новину з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Сьогодні, 9 січня, поблизу Станиці Луганської Луганської області в результаті бойового зіткнення загинули двоє бійців Національної гвардії та восьмеро військовослужбовців отримали поранення різного ступеня тяжкості. Оперативно вживаються заходи, щодо евакуації загиблих та наданню медичної допомоги. Командування Національної гвардії України висловлює глибокі співчуття сім’ям, рідним та близьким загиблих».

Про це повідомляється сьогодні, 9 січня, на сайті прес-служби Національної гвардії України. Натомість головний редактор інтернет-порталу «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов розповів у п’ятницю:

«Російські найманці атакували патруль батальйону Національної гвардії імені Кульчицького. Сьогодні група українських вояків здійснювала патрулювання розмежувальної лінії, встановленої в ході «перемир'я» згідно Мінськими домовленостям в районі Станиці Луганської.

В 11.00 група піддалася нападу противника зі засідки. Як повідомив інтернет-порталу «Цензор.НЕТ» волонтер-рятувальник Армен Нікогосян, в результаті нападу двє українських воїни загинули, семеро отримали поранення

Для того, щоб вибити супротивника з нашої зони відповідальності, потрібні артилерія й бронетехніка. Росія в черговий раз порушила Мінські домовленості».

Тіла наших полеглих забрали з поля бою».

Юрій Бутусов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів