Біля села Піски на Донеччині полягли троє бійців 93-ї бригади й знищено 14 терористів, – Президент (відео, оновлено)

17:05 29 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comstepan.sus.7photos

Петро Порошенко повідомив у понеділок: «Інформація про трьох загиблих на жаль підтверджується, з боку терористів вбито 14 людей, один терорист взятий в полон».


Відео: Перший Національний

Президент України Петро Порошенко повідомив сьогодні, 29 грудня, на прес-конференції:

«Щойно мені доповіли, що бій в селі Піски завершився 10 хвилин тому. Декілька десятків бойовиків  відступили зусиллями українських військових.

Інформація про трьох загиблих на жаль підтверджується, з боку терористів вбито 14 людей, один терорист взятий в полон. Донецький аеропорт під повним контролем українських військових, так буде і далі».

Цю заяву Президента передає в понеділок кореспондент телеканалу «Еспресо.TV». Натомість командир добровольчого батальйону «ОУН» Микола Коханівський повідомив сьогодні, 29 грудня:

«Щойно у нас був запеклий бій. Чисельна кількість сепарів-диверсантів нагло атакувала Піски.

Ми дали відсіч. Бій прийняли: батальйон «ОУН», батальйон «Дніпро», «Правий сектор», 93-тя бригада (повна назва – 93-тя окрема механізована бригада, чиє постійне місце дислокації – в/ч А1302, Черкаське, Новомосковський район, Дніпропетровська область- «ЩЛ»).

Втрати серед наших: троє загиблих бійців з 93-ї бригади, один поранений – в батальйоні «ОУН», один поранений – в «Правому секторі». Втрати ворога: службою безпеки батальйону «ОУН» разом з бійцями батальйонів «Дніпро» та «Правий сектор» було взято в полон сепара з «міністерства держбезпеки днр», пораненого ройовим батальйону «ОУН». Також з боку візуально бачили, що підстрелили ще двох, але тіла не знайшли: швидше за все, їх вивезли.

Отаке кляте перемир`я: по нас гатять всім, чим можна, а ми не можемо відповідати: щодня надходить наказ з Генштабу про заборону стріляти у відповідь. Сепари це знають і через це підходять майже впритул».

Микола Коханівський повідомив це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів