Біля кордонів з Україною пересувається російська бронетехніка зі символікою миротворців (відео)

15:50 24 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: business-gazeta.ru

Про це повідомляє у четвер очевидець.


Відео: tyorn1986

Як повідомляє сьогодні, 24 квітня, «Росбалт», жителі Ростовської області Росії помітили сьогодні, 24 квітня, пересування її автошляхами військової техніки з емблемою миротворчих сил. Зокрема, очевидець Артем Тарабановський повідомив у четвер, що він бачив колону бронетехніки в районі Червоного Суліна. Тарабановський розповів також:

«Ми з дружиною їхали від родичів по трасі М4 у бік Ростова. Колона їхала нам назустріч, на північ.

Це було близько 10:30. Колона поділялася на три частини. За моїми прикидками, там було більше сотні БТР і вантажівок.

Я звернув увагу на те, що на БТРах і на дверцятах вантажівок намальована блакитна емблема з буквами «МС» (миротворчі сили –. Ред.). На деяких БТРах сиділи солдати.

Крім БТР і вантажівок, їхали вибухотехнічні машини, машини з пальним, а також санітарні. Це схоже було на пересування цілих військових частин».

Як інформував «Щоденний Львів», користувач інтернет-мережі «Facebook», який підписується «Антіном О'Хайогодзаімісом», також опублікував сьогодні на своїй сторінці у ній два відео, на яких видно пересування російської військової техніки на вулицях російського міста Новошахтинск до українського кордону, натомість керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор «Інформаційного Опору» Дмитро Тимчук попередив в інтерв’ю, опублікованому в четвер, що Росія може почати вторгнення в Україну.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів