Більшість Верховної Ради відхилила пропозицію «Опозиційного блоку» запросити псевдомиротворців

16:30 4 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Radiosvoboda.org

232 народних депутатів проголосували в середу за відхилення проекту постанови № 1847 «Про забезпечення миру та стабільності на Сході України» від «Опозиційного блоку».

«Верховна Рада відхилила голосування за проект постанови № 1847 «Про забезпечення миру та стабільності на Сході України» від Опозиційного блоку передав сьогодні, 4 лютого, телеканал «Еспресо.TV», конкретизуючи при цьому:

«За відхилення проекту постанови проголосувало 232 народних обранця із 226 необхідних,  Нагадаємо, автором цього законопроекту є екс-регіонал, нині голова «Опозиційного блоку» Юрій Бойко.

В документі, зокрема, йдеться про необхідність провести прямі переговори з Росією про спільні вичерпні зусилля з припинення вогню з метою забезпечення миру в Україні та про неможливість вирішення конфлікту на Сході України військовим шляхом. Зазначимо, що цей проект постанови спершу підтримали 33 народних депутата України, більшість з яких – представники «Опозиційного блоку».

Крім того, проект постанови підтримали 6 представників «Блоку Петра Порошенка». Однак, нардепи відразу заявили , що голосували «за» випадково».

Як інформував «Щоденний Львів», народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук попереджав учора: «Рупор Кремля у ВР України – так званий «Опозиційний блок» – зареєстрував проект постанови ВР №1847, у документі згадується «проведення прямих переговорів з РФ» і «залучення миротворчого контингенту» зі зверненням до ООН для «розмежування воюючих сторін».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів