Бійцям 24-ї бригади зі Львівщини передали позашляховик та іншу допомогу з Польщі й Італії

12:27 14 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: сайт Тисменицької районної ради

У Тисменицькій районній раді повідомили, що 4-й роті 2-го батальйону 24-ї бригади доставлено «LandRover» генератор «Honda 3600», теплі речі, берці, дощовики, побутову хімію та продукти харчування.

"Доставлено автомобіль та іншу допомогу одному з підрозділів 24-ї бригади ЗСУ!, – повідомили вчора, 13 березня, на сайті Тисменицької районної ради.

"Минулого тижня заступник голови Тисменицької районної ради Руслан Фармус і заступник керівника апарату РДА Володимир Цапай доправили в зону АТО гуманітарну допомогу, яку надали польські партнери Тисменицького району із ґміни Стшельце Опольське. Кошти на паливо та інші транспортні витрати передали представники української діаспори в Італії".

"Допомога доставлена 5-й роті 2-го батальйону 24-ї окремої механізованої бригади (з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ») ЗСУ. Зокрема було передано позашляховик «LandRover», генератор «Honda 3600», теплі речі, берці, дощовики, побутову хімію та продукти харчування.

Отримавши допомогу від Тисмениччини, бійці підрозділу висловили щиру подяку усім, хто перебуваючи у тилу, не забуває про військових та намагається їм допомогти у вирішенні тих чи інших проблем. Велику радість серед учасників АТО викликав пакунок із листами та малюнками від учнів Тязівської ЗОШ. Хлопці з особливою увагою розглядали щирі роботи дітей і з впевненістю говорили, що перемога буде за нами, адже ми маємо підростаюче покоління, заради якого потрібно боротись  і перемагати".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів