Бійці батальйону «Львів» доставили 5 тонн продуктів мешканцям Кондрашівки на Луганщині

17:00 13 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомив офіцер батальйону «Львів», коли є можливість – українські військові допомагають.

«Українські військові доставили 5 тонн харчових продуктів мешканцям Кондрашівки», – повідомили сьогодні, 13 березня, в прес-службі Міністерства оборони, конкретизуючи при цьому:

«12 березня до села Кондрашівка, Станично-Луганського району, Луганської області, яке наприкінці січня терористи обстрілювали потужним вогнем із самохідних гаубиць, надійшла гуманітарна допомога від українських військових. Військовослужбовці Збройних Сил та інших військових формувань України щедро поділилися з місцевим населенням.

Понад 5 тонн харчів, які зі своїх запасів надали підрозділи, що охороняють та обороняють Луганщину, були передані сельчанам. За роздачею харчів військовими та реакцією місцевого населення уважно спостерігали дві групи інспекторів ОБСЄ та низка представників ЗМІ.

Вони цікавилися настроями людей, їхніми турботами, планами на майбутнє. Координував збір та роздачу харчів для допомоги мешканцям Кондрашівки офіцер батальйону «Львів», який несе службу по охороні та обороні цієї місцевості.

– Знаходячись тут, ми бачимо у який складній ситуації опинилося місцеве населення, – розповів офіцер. – Бачимо чого людям не вистачає і як їм потрібна наша допомога. Тож коли є можливість – українські військові допомагають.

Прес-офіцер сектору».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів