Бійці 24-ї бригади з Львівщини зафіксували в Жолобку на Луганщині близько 400 російських військових (відео)

10:58 21 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vluki.ru

Народний депутат Семен Семенченко повідомив у середу: «Всю ніч спостерігалися колони російської техніки з Луганська в районі 5-7 кілометрів від 29-го блокпосту».


Відео: «112 Україна»

Телеканал «Еспресо.TV» передає сьогодні, 21 січня, в повідомленні «Семенченко: В районі Бахмутки вкрай не вистачає бойової авіації»:

«Використання української бойової авіації в районі 29-го та 31-го блокпостів поверне перевагу на бік українських військових Про це сьогодні в ефірі «Еспресо.TV» сказав народний депутат від партії «Самопоміч» Семен Семенченко.

За його словами 31-ий блокпост був вчора залишений українським військами.  «Цей 31-ий блокпост терористи обстрілювали зі всіх можливих систем. Інженерні споруди на ньому повністю зруйновані. У зв'язку з цим 24-а бригада відійшла далі», – розповів Семенченко. Крім того, він повідомив про пересування російських військ в цьому напрямку:

«Вчора через 31-ий блокпост пройшли колони російських військ та техніки до Жолобка. Там зафіксовано близько 400 кадрових російських військових

Цю інформацію підтверджують не тільки бійці 24-ї бригади (окремої Залізної механізованої імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ»), але й обладміністрація, куди звертаються мирни мешканці і розповідають про це. Всю ніч спостерігалися колони російської техніки з Луганська в районі 5-7 кілометрів від 29-го блокпосту».

Крім того, Семенченко розповів, що всю минулу ніч терористи обстрілювали 29-й блокпост із танків та артилерії. Він також повідомив про двох загиблих та сімох поранених українських бійців. 

На думку Семенченка, в цьому запеклому бої вкрай необхідно застосовувати українську бойову авіацію. «Авіація змогла б прицільно знищити ворога і це б повністю змінило розподіл сил на цьому стратегічно важливому напрямку», – підкреслив Семенченко».

Про це повідомляється в середу на сайті телеканалу «Еспресо.TV». Натомість агенція «Укрінформ» передала сьогодні, 21 січня, в повідомленні «Бойовики мають намір витіснити сили АТО з Бахмутської траси»:

«Оперативне командування «Північ» заявило про високу загрозу початку активних штурмових дій терористів у напрямку Станиці Луганської.

Про це свідчить склад і положення супротивника, а також аналіз систематичних обстрілів свідчать про високу загрозу, повідомили «Новому времени» у ОК «Північ».

Згідно з повідомленням, бойовики мають намір витіснити сили АТО і встановити контроль над ділянкою залізниці Єлань - Станиця Луганська і вздовж Бахмутської траси.

Як повідомлялося, супротивник продовжує заходи з нарощування угруповання на цьому напрямку. Обстановка залишається досить напруженою і зберігає тенденцію до подальшого загострення, що зумовлено найбільшою кількістю обстрілів. 

Раніше в центральній частині Станиці Луганської артилерійськими снарядами бойовиків було пошкоджено близько 60 будинків, поранення отримали принаймні двоє мирних жителів

Про це повідомляється в середу на сайті агенції «Укрінформ».

Як інформував «Щоденний Львів», народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко заявив у середу, що вбік 29-го блокпосту рухаються дві колони бронетехніки бойовиків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів