Бійці 24-ї бригади з Львівщини повідомили: «Вчасно відійшли, вчасно прикрили і вчасно накрили» (+відео)

21:52 20 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті «7 Днів-Україна»

Волонтер Михайло Дворянчук анонсував у вівторок: «Пообіцяли вночі і під ранок хороші новини зі штабу сектора «А».


Відео: «Новости сегодня»

Інтернет-видання «7 Днів-Україна» передає в повідомленні «Штаб АТО знав про наступ російських військ на Луганщині, є шанси взяти окупантів у кільце, – волонтер»:

«Північні позиції силовиків сьогодні зазнали потужної атаки терро-російських військ, але бійці чекали наступу, тому що задумана операція по заманюванню противника в оточення була проведена успішно. Про це пише у соцмережі («Facebook». – «ЩЛ») волонтер Михайло Дворянчук.

«На зв’язку Кримське, Щастя, Станиця Луганська. Паніки у бійців немає. Паніка у рідних, які вже обірвали телефони штабів бригад. Пряма мова:

«Окупанти прикурити давали, але ми ті сигарети із зубами вирвали. Стільки танків ще не бачили.

В біді ніхто нікого не кинув, вчасно відійшли, вчасно прикрили і вчасно накрили. Тепер купа гівна на трикутнику між Фрунзе, Зимогор’єм та Слов’яносербськом.

Паніка вже з тієї сторони. Арта окупанта тепер працює в сліпу. Крім відомої точки «31», тепер б’ють по воронах», – повідомляє волонтер.

Дворянчук зазначає, що незабаром повинна з’явиться офіційна інформація щодо проведеної операції: «пообіцяли вночі і під ранок хороші новини зі штабу сектора «А». Схоже, що про наступ наші знали».

Раніше ми повідомляли: Бійці з передової повідомляють, що так зване «взяття російськими військами 31-го блокпоста було не результатом «запеклої атаки противника», а хитрим маневром силовиків для заманювання росіян в оточення».

Про це повідомляється на сайті «7 Днів-Україна», де перед цим інформувалив повідомленні «Взяття» російськими військами 31-го блокпоста було хитрою операцією силовиків, – Нойт»:

«Бійці з передової повідомляють, що так зване «взяття» російськими військами 31-го блокпоста було не результатом «запеклої атаки противника», а хитрим маневром силовиків для заманювання росіян в оточення. Про це повідомляє у соцмережі (в інтернет-мережі «Facebook». – «ЩЛ») блогер Алекс Нойт з посиланням на бійців 24-ї бригади.

«Дзвонили 24-й бригаді, на 31-й (блокпост. – Ред.), матюкалися, назвали всіх долбое@ами, пост наш і ніякого пі@деца не було, блокпост наш. Наші відійшли… втягнули противника. Тепер він у полях без фортифікаційних споруд, сре цеглою, під вогнем нашої арти», – повідомляє Нойт.

«..про 31 БП Юрій Бірюков: в 500 метрах в тилу за 31-м блокпостом був наш укріплений ротний опорний пункт. І бійці отримали наказ про відхід, заманивши ворога на нашу територію і РАС@УЯРИЛИ його..», – повідомляє подробиці проведеної операції блогер.

До вечора активність бойовиків і терро-російський військ припинилася, росіяни і бойовики збирають своїх поранених та вбитих. «На 19:40 канонада з боку Бахмутки припинилася. Ушльопки з сиренами звозять своїх поранених в луганські лікарні», – підводить підсумок Нойт».

Про це такожповідомляється на сайті «7 Днів-Україна».

Як інформував «Щоденний Львів», Міністерство оборони України повідомило у вівторок: «У результаті бою сили АТО відійшли від 31 блокпосту до опорного пункту та, отримавши підкріплення (боєприпаси), продовжують вести бій, аби відновити свої позиції й вибити звідти ворога».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів