«Беркутівцям» заплатили за побиття студентів по $500 (доповнено відеосюжетами)

14:00 4 грудня 2013 р.

Фото до новини

Колишній спецназівець зауважує: «Нас здивували слова прем’єр-міністра, який сказав, що їм треба 10 хвилин, щоб звільнити Кабмін. Нехай він не переоцінює свої сили».


Відео: Канал Детинец

«Українська правда» інформує сьогодні, 4 грудня, під заголовком «Екс-керівник «Беркуту»: за нічний розгін Євромайдану бійцям дали по 500 доларів»:

«Колишні керівники спецпідрозділів «Беркуту» пропонують уряду «не переоцінювати свої сили» у питанні розгону демонстрантів. Про це заявив журналістам перший керівник «Беркуту» у Івано-Франківській області Андрій Гайдай.

«Нас здивували слова прем’єр-міністра, який сказав, що їм треба 10 хвилин, щоб звільнити Кабмін. Нехай він не переоцінює свої сили», – зазначив він.

Крім того, джерела «Української правди» повідомляють, що наразі «Беркут» отримав команду передислокуватися і не застосовувати силу.

«Вони знаходяться тут неподалік, однак силу застосовувати не будуть, тому що на вулицях занадто велика кількість людей», – сказав співрозмовник.

Він також додав, що спецслужбовці загонів «Беркуту», як розганяли вночі Євромайдан, отримали по 500 доларів премії кожен».

Як повідомляв «Щоденний Львів», Азаров лякає євромайдани: «Вам сховатися немає за кого».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів