Базу батальйона «Донбас» штурмували п'яні заколотники, які прикривалися жінками

20:34 1 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com

Про це повідомив у четвер його керівник Семен Семенченко.

Як інформує сьогодні, 1 травня, інтернет-видання «Новости Донбасса», у четвер заколотники штурмували базу добровольчого батальйону територіальної оборони «Донбас», дислоковану на Донеччині неподалік Дніпропетровщини. Про це повідомив керівник батальйону Семен Семенченко.

За його словами, вчора силами батальйону був забезпечена безпека мітингу в Красноармійському районі, а сьогодні зранку до бази підрозділу стали стягуватися озброєні заколотники, які при цьому прикривалися жінками. Серед них було багато п'яних.

Добровольцям довелося вступати з ними в конфлікт і зробити декілька пострілів у повітря. Всього було зроблено чотири спроби штурму.

«Люди себе вели вели неадекватно. Була викликана «вертушка» й забезпечена підтримка підрозділу», – розповів також Семенченко.

Зараз добровольців блокує «Беркут» з Дніпропетровської області, натомість аконність дій бійців батальйона «Донбас» перевіряє прокуратура.

Відтак Семенченко вважає, що зараз в Донецькій області проходить «заколот за підтримки влади».Так, за його словами, після того, як сьогодні близько 20 осіб взяли штурмом міський відділ міліції в Красноармійську, звільнити його можна було з мінімальними діями, але ніхто цього не робить – влада лише заважає тим , хто намагається щось зробити.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів