Батальйон «Львів» протестує проти неналежної підготовки, – ЗМІ (відео)

11:04 28 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Бійці добровольчого підрозділу запевнили, що, за потреби, поїдуть на схід України, але не хочуть, щоб їх відправили туди непідготовленими.

Інтернет-видання «Zaxid.net» розповіло в повідомленні «200 добровольців батальйону «Львів», обурених умовами служби, поїхали додому»:

«27 червня, бійці підрозділу патрульної служби міліції «Львів», обурені умовами несення служби та поведінкою керівництва, покинули полігон. За словами вояків, їх повезли до навчального центру внутрішніх військ, на полігон у село Сасів Золочівського району Львівської області. Обіцяли, що вони пробудуть там три дні, втім керівництво несподівано вирішило залишити бійців там ще на тиждень. 

Чоловіки розповіли, що тренуються у цивільному, щоб не псувати форму. Вояки брали речі лише на три дні, багато з них не має з собою теплого одягу. 

«Якщо потрібно буде місяць – так поїдуть на місяць, але люди приїхали абсолютно не готові, в погані погодні умови. Живуть у порваних наметах. Були одягнені у майки, футболки. Ця інформація була доведена до керівництва, а реакції ніякої», – наголосив доброволець.

Бійці зізнаються, що не бояться важких умов та, за потреби, навіть поїдуть на схід. Однак не хочуть виконувати безглуздих наказів, які щодня змінюються.

Окрім того кажуть, що їм бракує підготовки. «Нами керують непрофесіонали і готують нас однозначно погано», – акцентує боєць батальйону.

Також вони скаржаться, що їм не доплачують. Не кажуть хлопцям і дати виїзду на схід. 

Вояки переконані, що у зону АТО їх відправлять несподівано, непідготовленими, втомленими морально та фізично. Тож, близько двохсот чоловіків вирішили повернутись додому. 

Керівництво міліції поки що цієї інформації не коментує. У начальників обласної міліції вимкнені телефони». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів