Батальйон «Донбас» взяв під контроль ще один район Донеччини – Володарський

17:32 22 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Facebook

Про це заявив у четвер його командир Семен Семенченко.

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 22 травня, в повідомленні «Силами АТО взято під контроль ще один район Донецької області»:

«Підрозділ батальйону територіальної оборони «Донбас» взяв під охорону адміністративні будівлі, з місцевою владою домовлено про забезпечення безпеки виборів

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на сторінку командира батальйона Семена Семенченка.

«Володарський район Донецької області. Підрозділ добровольчого батальйону Донбас взяв під охорону адміністративні будівлі, з приміщення районної ради знято прапор ДНР, повішено прапор України», – повідомив він.

За словами командира, «проведено збори за участю голів районної ради, районної адміністрації, заступника начальника міліції, місцевих активістів». На відміну від деяких інших районів, українська влада в районі з радістю прийняло допомогу батальйону «Донбас», досягнута домовленість про забезпечення безпеки виборів. У районі залишено черговий підрозділ «Донбасу».

«У Маріуполі підрозділ батальйону «Донбас» бере участь у проведенні спецоперацій в рамках АТО. Західний Донбас під контролем української влади та батальйону «Донбас». Прийшов час Донецька», – додав Семенченко.

Як передавало Еспресо.TV, секретар РНБО Андрій Парубій повідомив, що українські силовики контролюють 11 районів Луганщини та частину Донбасу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів